Workshops

Privé workshop massage: Touch of love
Fysiek, 2 uur, 111 euro

Versterk je band met je partner of kinderen met behulp van massages! Een liefdevolle aanraking zorgt voor een veilig en kalm gevoel.
Heb je dat ook wel eens? Je vraagt aan je partner om je even te masseren na een stressvolle dag en die bakt er dan echt helemaal niks van…het is te zacht of te hard of hij/zij is na 1 minuut al klaar. Of je wilt graag je kind masseren om haar of hem tot rust te brengen, maar je weet niet zo goed hoe…Tijdens deze privé workshop leer je een deel massage naar keuze (bijvoorbeeld een hoofd of rug massage). Je leert een aantal massage technieken en grepen zodat je thuis zelfstandig een kort en ontspannende massage kan geven aan je geliefde.

Workshop visionboard
Fysiek (minimaal 3 personen), 1,5 uur, 25 euro p.p.

Maak jou eigen visionboard!
Wat is een visionboard? Een Visionboard is een collectie van foto’s, plaatjes, woorden, quotes die jouw dromen, doelen en wensen visueel maken. Het werkt ontzettend motiverend en geeft een goed overzicht welke stappen je moet nemen om je doelen te behalen. Voor we hiermee aan de slag gaan, doen we een korte meditatie. Vervolgens gaan we aan de slag met jou visionboard (inclusief materiaal en drank).

Boekingen via contact. Of stuur een privéberichtje op facebook of instagram.