About me

Lieve mensen, ik zal me even voorstellen,

Mijn naam is Rajsree, geboren op 1-11-1990 in Nederland. Mijn ouders komen uit Suriname en mijn voorouders uit India. Ik ben afgestudeerd in Rechten (Privaatrecht en IEPL) en Compliance Professional. Na mijn studies had ik een onvervuld gevoel… ’There must be more to life than this…’ Ik was altijd maar aan het rationaliseren, overdenken, analyseren, piekeren, het moest allemaal kloppen en ik moest alles en iedereen begrijpen. Wat een onrust in mijn hoofd! Ik besloot hier verandering in te brengen door aan mezelf te werken. Ik stelde mezelf een belangrijke vraag: “Wie ben ik en wat maakt mij gelukkig”? Persoonlijke en spirituele ontwikkeling werden mijn prioriteit. Ik startte met verschillende opleidingen en cursussen om nog meer te groeien, namelijk: Ayurveda en Ayurvedische massages (in Sri Lanka), cursus Ayurveda bij Civas, basis opleiding Hatha Yoga, opleiding tot massage therapeut, opleiding gedragscoaching en docentenopleiding Raja Yoga. Ik leerde mezelf nog beter kennen en kwam steeds dichter bij mijn kern.

Door deze journey, de reis naar mezelf, heb ik mijn passies en talenten gevonden. Ik volgde mijn hart en begon dit jaar met Wellness praktijk Beauty of Becoming waarin ik mijn kennis en ervaring bundel en mooie mensen de tools en technieken geef om meer rust te creëren en vanuit hun kern te leven. Mijn missie: bewustwording, transformatie & verbinding. Door weer in verbinding te komen met jezelf, kun je je op dieper niveau verbinden met andere mensen en met de aarde.

Nog even kort iets over mijn hobby’s. Ik houd van verre reizen, natuur, avontuur en lekker eten. Daarnaast heb ik een grote liefde voor alle soorten dansstijlen. Ik volg momenteel buikdans (fusion) en Odissi (Indiaas klassiek) lessen. Op mijn website en social media vindt je ook (mini) blogs. Hierin deel ik met jou wat er op mijn pad is gekomen en ik geef veel praktische tips. Mijn doel is om jou te informeren, inspireren en motiveren bij jouw eigen  journey! Omdat ik het belangrijk vind dat wij mensen in harmonie met elkaar en met de aarde leven, geef ik ook tips over duurzaamheid en fairtrade.